Wave GoodbyeGråter floder. Har sett klart O.C säsong ett nu och varje gång så tömmer jag kroppen på tårar.


Let me see

Dagen har spenderats i Rosvik med några fina vänner. Vi har ugglat men det gick inte så jätte bra om jag säger så, det är ju inte så mycket liv i den byn. Ska städa klart nu så jag inte har så mycket att städa imorgon och sedan ska jag se klart O.C ( den skivan som är i nu ) och sedan ska jag sova om det går eftersom att min far har pokerkväll men några gubbar här nere i vårat lilla kök.


Börja vara en

Älskar att jag har fått en dvd och O.C alla säsonger på dvd. Det är numera min vardag, slår på när jag vaknar och slår av när jag går och lägger mig. Kommer alltid att älska O.C.


Vilken härlig dag

Det är julafton idag eftersom att klockan är över 00.00 och här sitter jag och lyssnar på min sommarlista på spotify, inte ok men jag älskar sommaren. Det är ju dem mest härliga låtarna jag lyssnar på också. Nä ska jävlat slå igång en julfilm och sova men först hänga upp julstrumpan uti öppenspisen. :D


Listan: SOMMAR 2012 varning för att den är för bra, helt grym.


Som nyttMåste bara börja med att säga att den här var bara lite bra, älskar att typ alla låtar man nötte 2010 är med.

Sen måste jag bara berätta att jag känner mig som 6 år igen för att idag har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra om, nämligen hål i öronen. Grymt ju men det gjorde lite ont, hehe.


En sak till, lämnade in min iphone idag och har nu min gamla lilla mobil och känner mig så naken helt tiden... jobbigt ju.


För fullt

Ovärd dag ja men gud ja. Vaknade klockan 6.00 för att fara till skolan i Luleå för att se en film på 1.5 timme. Gå på stan i sådär fem timmar. Bli av med en massa pengar. Det enda bra med dagen är att jag har nya kläder och att jag tog lov idag!


You make it real

Hunnit medn att färga håret, färga en dal av erikas hår och nästan hela lindas hår, ätit julmat, åkt buss i sådär två timmar typ, suttit på biblioteket, ätit middag, packat träningsväskan, fixat en mat sak till julen som jag själv älskar och kan äta som godis, ska bara vänta i en halv timme till så kommer moa och hämtar mig så blir det rosvik och träning. Har fått nå i kroppen så kan inte sluta träna, älskar det.


Stay Here

Kom hem tre från skolan, klippt helt form på hel huvud idag oh roligt var det. Tog mig en powernap på sådör en timme, har nyss ätit och nu ska jag vila ett tag till och sen vandra ner för fys träning på sjulevi i ungerfär två timmar, skönt.


Avslutar

Har varit hos Eric hela kvällen med ett gäng sköna pojkar. For ut en sväng med Simon och härja med epan, klippte Viktor och såg en julfilm för mig själv. Pojkarna lanar så de pratade inte så mycket. Avslutar nu denna dag eller börjar denna dag kanske med James Morrison i hörlurarna och somnar till de.


Take you away

Går kvällen/natten var helt lyckad. Var på gymmet i en timme typ, for till en viss Viktor och gjort så mycket som inget, for in till stor staden och åt lite mat på sunes, for till rosvik, for hem, sov. Ska nu ta tag i mitt så kallade fina rum, ser ju inte ok ut någonstans. Ska ut och hugga julgran sen och sen så leder väl kvällen till nå vackert.


Shiiiiit...


Good Feeling

Det är helg, kan inte bli bättre. Fyra skoladagar kvar och sen äre lov, det kunde tydligen bli bättre. Ska klippa Viktor ikväll och sen så blir det att hitta på något mer. Ska njuta av att jag har sovmorgon imorgon för det var länge sen.
Passande bild.......


HEJ ERIKA!


Lucian 2011 kan har varit det hemskaste jag har gjort menmen,


I Like The Way

Musik, bra musik, ännu bättre musik och jag städer, äter mat, städer, tränar. En helt vanlig dag
helt enkelt. En ska till, spelade cup kommunal i helgen, kvala mot Medelpad snart.
Vinner vi så blire att möta västebotten igen, tror det är i sundsvall men det tar vi då ifall vi kommer dit.


/%¤#


RSS 2.0